úterý 28. prosince 2010

Schiit Audio odhaluje nádherný šest-W Lyr sluchátkový zesilovač, odváží si na dotek 11

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/schiit-audio-reveals-gorgeous-six-watt-lyr-headphone-amplifier/:
Jen si dělám srandu. Ve skutečnosti, Audio bude Schiit není příslušný, pokud vám vítr ji 11 a foukat do ucha tipy hned na své oblíbené canalphones. Drop-mrtvé sexy pole, které jste peering na výše je Lyr, hybridní (trubka-MOSFET), sluchátkový zesilovač, který tvrdí, že mají nulovou odezvu a vyšší výkon než většina sluchátek bude někdy použít pro. Ten chlap je čerpání ze šesti pevných W do 32 ohmů, zatímco náklady na soupeři se pustily do miliwattů . Je to spoléhat na trubky JJ ECC88 pro vstupní fázi a touts méně než 0,1 procenta THD, a to bude vyrobeno v USA s použitím komponent, které byly rovněž primárně pocházejí od amerických dodavatelů. Je to by měly být zahájeny v březnu 2011, ale ty už se prodávají na to může spáchat 449 dolar na pre-order. A než se zeptáte - ano, název společnosti je k popukání. Ha. Ha.

Pokračovat ve čtení Schiit Audio odhaluje nádherný šest-W Lyr sluchátkový zesilovač, odváží si na dotek 11

Schiit Audio odhaluje nádherný šest-W Lyr sluchátkový zesilovač, odváží si na dotek 11 původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 06:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Schiit Audio (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat