úterý 28. prosince 2010

Sears, Kmart zahájení Alphaline Zábava film ke stažení služby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/sears-kmart-launch-alphaline-entertainment-movie-download-servi/:
Po Wal-mart , Best Buy a Amazon skočil na digitální dodávky do rozjetého vlaku je to jasně patrné, že právě nabídka disky k prodeji nestačí, a přímo na plánu Sears a Kmart zahajujeme Alphaline Zábava, nový podnik vytvořené s jediným cílem prodej ke stažení filmy online. Powered by Sonic RoxioNow backend, stejně jako Best Buy a senzace, je to všechno velmi dobře, až na 3,99 dolarů nájemné / 19,99 dolarů nový nákup cenové uvolnění, které milujeme k nenávisti (s Blu-ray verze se často na prodej za méně, proč se obtěžovat?) s plány na vložit služby v různých propojených Blu-ray přehrávače, mobilní telefony, televizory a další. Nezdá se, že Sonic prodej Rovi , nebo přidání DivX do společnosti fold má vliv na obchod vůbec, ale tady je doufat, že plán na zavedení modré světlo speciální balení-in jako Vudu nebo disku + , aby se věci trochu více atraktivní.

Pokračovat ve čtení Sears, Kmart zahájení Alphaline Zábava film ke stažení služby

Sears, Kmart zahájení Alphaline Zábava film ke stažení službu původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 07:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat