úterý 28. prosince 2010

BMW Připojeno app hity IOS App Store, 'Apps' funkce nárazu vozidla v příštím roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/bmw-connected-app-hits-ios-app-store-apps-function-hitting-ve/:
Stejně jako syn, stejně jako otec? Zřejmě to je přesně, jak se věci mají dohrávat, se papa BMW po stopách MINI v run-až do roku 2011. Jen pár dní poté, co Připojeno app MINI ocitla se nachází v App Store, BMW Připojeno app udělal totéž. Tento software sám o sobě je zdarma ke stažení, ale budete potřebovat 6NR-vybavené Bimmer využít. Z toho, co můžeme získat, budete muset vyklopit € 150 nebo tak pro volbu Apps, ale bohužel, jsou tam dva nákladné, že předpoklady pro: € 3,800 možnost navigace a € 400 USB rozhraní. Jinými slovy, my dostaneme dojem, že stávající majitelé BMW mají smůlu. Pokud máte kouzlo směs (k dispozici od března 2011), budete mít přístup stanic webového rádia, slyšet váš Twitter a Facebook aktualizace nahlas a ovládat hudbu přes iDrive nastavení. To znamená, že do IOS 4,3 jde a přestávky kompatibilitu se vším, a to navždy. Radost, radost.

BMW Připojeno app hity IOS App Store, 'Apps' funkce nárazu vozidla, příští rok původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 00:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telematika Novinky | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat