úterý 28. prosince 2010

ProForm Trailrunner 4,0 robota triky vás do cvičení s 10-palcový tablet Android

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Hledáte novoroční předsevzetí zlomit? Hledat jinde. Pokud se zavázat, že bouchání na tři pevné mil na 4,0 Trailrunner robota každý den, tam je lepší-než-průměrná šance, budete skutečně schopni udělat jen, že v celém roce 2011. V předpokládané snaze udržet pitomci a internet feťáci "ve formě," plácl ProForm má 10-palcový Android tablet (non-odnímatelný, bohužel) až po vrchol, který nabízí uživatelům možnost kontrolovat zprávy, procházet své e-maily a surfovat na webu tak dlouho, jak WiFi sítě v dosahu. Až budete hotovi s tím, můžete procházet cvičení statistiky a možností, včetně rychlosti, čas, vzdálenost, spálené kalorie, puls, sklon a tempo. Navíc, je to integrovaná s Live kdyby to s cílem poskytnout uživatelům možnost zmapovat jejich pokrok, a vestavěný systém reproduktorů a pomocný vstup umožňuje jam, aby vaše srdce ráčí, taky. Na 2.999 dolarů, je to sotva impuls koupit, ale za to, že jsi už rozpočtu 500 dolarů za nové zařízení se systémem Android ... vlastně, ne, je to ještě není výhodné.

[Díky, Justin]

ProForm Trailrunner 4,0 robota triky vás do cvičení s 10-palcový tablet Android původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ProForm | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat