úterý 28. prosince 2010

Logitech říká, že Google nemá požádala ji, aby zastavila Google televizní produkce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/logitech-says-google-hasnt-asked-it-to-halt-google-tv-productio/:
To bylo trochu pozdě se odrazit více než 3% pokles v jeho ceně akcií, ale Logitech konečně vyjít a vyvrátil ty pověsti, že byl požádán, aby zastavila výrobu svých Google TV hardwaru, významnou aktualizaci by mohla být válí . Jako viceprezident pro firemní komunikaci Nancy Morrison vysvětluje, Logitech "nebyl požádal Google, aby pozastavil výrobu svého Google TV výrobky", a že takový odklad by ani nebylo nezbytné, protože "každý Logitech Revue společník box obdrží zdarma po- the-air aktualizace kdykoliv Google a vylepšení verze software Logitech. " Toto prohlášení je nyní také podpořena oficiální blog společnosti Logitech, která zaručuje zákazníkům, že "vše je dobře s Logitech Revue," a že Logitech bude v plné síle na CES příští měsíc prokázat ", jak Google TV přeměňuje TV-zážitek ze sledování . "

Logitech říká, že Google nemá požádala ji, aby zastavila Google televizní produkce původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 17:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Logitech , Barrons | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat