úterý 28. prosince 2010

AT & T otevírá WiFi iniciativu nové zóny na náměstí Times Square, Rockefeller Center a katedrály svatého Patrika

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/atandt-launches-wifi-initiative-with-new-zones-in-times-square-ro/:
AT & T přislíbil zahájit několik nových WiFi spotů v nadcházejících měsících, a to rozjíždění nových zón s možností připojení na Times Square v New Yorku, Rockefeller Center a katedrály svatého Patrika - všech hlavních turistických pastí. Times Square již může pochlubit zdarma AT & T WiFi ( lauched května ), ale to je dělat větší plochu v rámci své nové iniciativy. Společnost také oznámila, že plánuje spuštění bezplatné WiFi spotů v San Franciscu, stejně, počínaje Embarcadero Center, někdy později v tomto roce. Ozdobil Times Square WiFi a dvě nová pásma zahájí "v nejbližších dnech," které známe není příliš konkrétní, ale hej: je to nejlepší, co můžeme udělat. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení AT & T otevírá WiFi iniciativu nové zóny na náměstí Times Square, Rockefeller Center a katedrály svatého Patrika

AT & T otevírá WiFi iniciativu nové zóny na náměstí Times Square, Rockefeller Center a katedrály svatého Patrika původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 10:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat