úterý 28. prosince 2010

Google Android je další hudební app uniká, poskytuje rady o 3,0 přepracování uživatelského rozhraní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/googles-next-android-music-app-leaks-out-gives-hints-of-a-3-0/:
Pamatovat na Google I / O tohoto roku, kdy Google předváděl "něco za Froyo" v říši hudby? Demo zahrnovalo všechny-nové hudební přehrávač (chlapec, nebylo by to hezké!), Spolu s magickou funkcí, které vám umožní tlačit web-zakoupených skladeb do přístroje, a dovolil procházet vašeho počítače hudební knihovnu z telefonu jako kdyby to bylo na samotném zařízení. No, nic z toho se ukázal v Perníková , bohužel, ale nový hudební přehrávač sám právě unikly ven. Je to super kočárek, a samozřejmě nemá žádný z těch elegantních bezdrátových funkcí čekáme dál, ale to mohlo nabídnout trochu nahlédnout do 3,0, alespoň co se týče UI vychytávky jdou.

Rozdíly se zdají minimální, ale esteticky, s rozmazané pozadí za matné sklo widgety, pokud jde o oko dohlédne. Jedna důležitá věc k poznámce je, že je tlačítko nabídky v pravém horním rohu, alespoň v některých názorů, a šli jsme zpátky a pozoroval Andyho Rubina tablet čas na D : tam je jasně stejné tlačítko menu na každém app začít. [napínavých řetězce hrát]. Zdá se, že Google by mohl být jak se zbavit svých hardwarových tlačítek zcela, nebo alespoň aby menu funkce více zřejmé část svých příslušných žádostí, místo toho "překvapení!" Tlačítko je v současné době představuje. Tam jsou také body, ve videu, kde klepnutím na ikonu aplikace v levém horním rohu se dostanete na "domácí" z app, a my také najít podobné ikony v levém horním rohu každé žádosti Andy demoed na D - a my jsme hádat, mají stejnou funkčnost. Podívejte se na video po přestávce, nebo hit do zdrojového odkaz chytit APK ... jestli si troufnete.

Pokračovat ve čtení Google Android další hudební app uniká, poskytuje rady o 3,0 přepracování uživatelského rozhraní

Google Android je další hudební app uniká, poskytuje rady o 3,0 přepracování uživatelského rozhraní původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 19:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat