úterý 28. prosince 2010

CCTV kamery pomáhají řešit 'šest trestných činů den' v Londýně, "říká metropolitní policie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/cctv-cameras-help-solve-six-crimes-a-day-in-london-says-metro/:
Byl výslech hodnotu mít všudypřítomné bezpečnostní kamery sledovat každý váš pohyb? No, pokud jste psance, stále to nebude líbit, ale pro nás ostatní práva-dodržující typy, londýnské metropolitní policie má uklidňující stat na akcii: téměř šest trestných činů den jsou řešeny pomocí CCTV stopáž. Je používán především na pomoc identifikaci perps na útěku, a počet podezřelých, stanoveným jako výsledek se zvýšil na 2512 v tomto roce. Tam je jasné světlo pro zločince, nicméně, jak se setkal připouští digitální nahrávky nejsou vedeny kolem tak dlouho, jak ty VHS bývala, což znamená, že pokud skluzu zátah jednou, budete pravděpodobně bude v pořádku. Takže dobrá zpráva pro všechny!

CCTV kamery pomáhají řešit 'šest trestných činů den' v Londýně, "říká metropolitní policie původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 05:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat