úterý 28. prosince 2010

Nissan doufá vyplnit Leaf objednávek léto 2011 jsme se divit, pokud se věci někdy bude teplý znovu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/nissan-hopes-to-fill-leaf-orders-by-summer-2011-we-wonder-if-th/:
Nissan doufá vyplnit Leaf objednávek léto 2011 jsme se divit, jestli to někdy bude teplý znovu
S Nissan Leaf válcování do příjezdové cesty z mála šťastných ranní ptáčata jsme už dostat lepší pohled do toho, co maličkost může udělat . Teď jsme stále lepší představu o tom, kdy všichni ostatní mohli dostat oni. V příběhu Merkur Novinky Nissan mluvčí Tim Gallagher uvedl, že společnost se usilovně snaží vyplnit tyto příjezdové cesty, řekl: "Do konce léta, naším cílem je, aby měli všichni v autě." To je, samozřejmě, jen cíl, a všichni víme, jak tyto cíle může jít, pokud jde o poskytování automobilů na čas. Ale je to alespoň více či méně v souladu s firemní dřívější cíl na 25.000 vozů dodávané zde do konce příštího roku. Dobrá zpráva pro ty, kteří si objednali? Ano, většinou, ale je to i špatná zpráva pro každého, kdo přemýšlí o registraci pro jednu teď: s první řadu Nissan příkazů naplněné to je ve hvězdách, když budeme stále více.

Nissan doufá vyplnit Leaf objednávek léto 2011 jsme se divit, kdyby se věci bude někdy znovu teplý původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Merkur Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat