pondělí 12. září 2011

Pandora píseň, najít talent přijde na Spotify, IHeartRadio přes nezávislé iniciativy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/pandoras-song-finding-flair-comes-to-spotify-iheartradio-via-s/:
RUH roh. To je ten zvuk tak, že od ceny akcií na Pandoře, který přijal vážné výprask v návaznosti na dva samostatné oznámení v minulém týdnu. Za prvé, Clear Channel a Echo Nest se spojili k vytvoření self-prohlásil "Pandora vrah," s novou technologií umožňující IHeartRadio uživatelům vytvářet z vlastní rozhlasové stanice přímo na App. Jak se dá očekávat, budou lidé moci vytvořit vlastní playlist "vychází z výběru jediné semeno skladby nebo interpreta, a to jak na internetu a mobilních telefonech," a bude to představoval, když aplikace relaunches v beta podobě této týden. V související zprávy, Echo hnízdo také vymysleli Pandora ve stylu vysílání rádia funkce pro použití v Spotify aplikace, je to klenot nazvaný Echofi, a pokud budete surfovat se na zdrojový odkaz, budete mít možnost, aby to víru. Zadejte jediného umělce, kaše jít, a sledovat, jak Spotify je vypuštěn a související hudba je točil, dokud se nerozhodnete, že jste slyšeli dost. Zde je k soutěži ... že jo?

Pokračovat ve čtení Pandora píseň, najít talent přijde na Spotify, IHeartRadio přes nezávislé iniciativy

Pandora píseň, najít talent přijde na Spotify, IHeartRadio přes nezávislé iniciativy původně objevila na Engadget na po. 12.9.2011 12:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroj Echofi , Billboard , IHeartRadio | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat