pondělí 12. září 2011

Inhabitat na týden v zeleném: 9 / 11 památník design, elektrického vrtulník a laserová světla

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/inhabitats-week-in-green-9-11-memorial-designs-an-electric-he/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Dnešní den se probouzí reflexe v New Yorku jako město uznává desetileté výročí od útoků z 11.září na slavnostní odhalení Národní 9 / 11 památník na Ground Zero . Klidné když památníku je možné, že má za sebou bouřlivé minulosti - Tento týden představila sedm nerealizovaných návrhů na WTC místa, které nikdy neuvidí světlo světa, a my jsme se podívat, co se stalo s původními plány Daniel Libeskind pro WTC Věž svobody . Také jsme viděli, jak stoupají zelené budovy Sydney představila Austrálie je nejzelenější kancelářské věže , jsme se dozvěděli, že nový Batman film může být natočen v solný důl v Transylvánii , a my jsme objevili úžasnou repliku Trump Tower postavena z 65000 LEGO kostek .

To bylo také rekordní týden zelenou dopravu jako první na světě osazený elektrický vrtulník dal se na útěk, a vědci vyvinuli světově nejmenší elektrický motor . Mezitím, pedal-poháněl dopravní dostal velkou podporu jako Hertz zahájila elektrické půjčovna kol programu v Londýně , a Silverback představila sérii kol s vestavěným USB nabíječky pro gadgets. Také vám přinesl nejnovější zprávy z autosalonu ve Frankfurtu, jak Rímac škádlil odhalení jeho výkon 1.000 elektrické supercar a Audi a BMW představila obě vozidla vybavena velmi jasným next-gen laser světlomety .

Když už mluvíme o zářné příklady zelený design, tento týden jsme vám přinesl první pohled na kůži Galaxy Samsung koncept telefonu, který představuje flexibilní AMOLED displej, který lze složit, aby se vešly do kapsy uvnitř. Také jsme viděli několik inspirativních způsobů, jak snížit množství odpadu, jak vědci pracovali na palivový článek , který vyrábí elektrickou energii a úklid nukleárního radioaktivního spadu, Think Geek nám přinesl chytrý soubor Fridgeezoo Domácí ledničky, které povzbudí děti k úsporám energie, a dívali jsme se na Sloan

Žádné komentáře:

Okomentovat