pondělí 12. září 2011

HTC předsedkyně Cher Wang: můžeme koupit mobilní OS, pokud se cítí dobře

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/htc-chairwoman-cher-wang-we-might-buy-a-mobile-os-if-it-feels/:
Samsung Zdá se, že jít do společnosti, v těchto dnech, kdy jde o pořízení mobilního OS pověsti, ale teď to vypadá, že HTC je na příslovečnou horkém křesle . Podle zprávy ze střední Taiwan News Agency, předsedkyně Cher Wang prohlásil, že HTC je alespoň uvažuje idea:. "Dali jsme si myslel, a my jsme diskutovali interně, ale nebude to na popud" Zpráva dále, aby silné zmínku o nedávno backstabbed HP platformu webOS , ale zastaví před navrhnout, že to je jediný operační systém v chodu. Pokračovat na, Wang řekl:.. "Můžeme použít jakýkoliv OS chceme, jsme schopni dělat věci odlišné od našich soupeřů na druhý či třetí vrstva platformy Naše síla je v chápání OS, ale to neznamená, že bychom musí vyrábět OS. " Samozřejmě, že je cheerleading relaci kolem outfit je polarizující smysl overlay, a my jsme hádat, že webOS nakonec vypadat úplně jinak sakra pod kontrolou HTC. Na druhou stranu, možná Wang ve skutečnosti se snaží získat iOS - si určitě Zdá se, že milovat ty obchody Apple !

HTC předsedkyně Cher Wang: můžeme koupit mobilní OS, pokud se domnívá, právo původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 09:09:00 EDT. Prosím, viz naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TheNextWeb , Zaměření Tchaj-wan | zdroj Hospodářská Observer | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat