pondělí 12. září 2011

Smartphone se loď funkce telefonů v Evropě, Samsung vede cesta

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/smartphones-out-ship-feature-phones-in-europe-samsung-leads-the/:
To bylo pravděpodobně stane dříve nebo později, ale nové zprávy IDC potvrzuje, že: smartphony jsou nyní mimo přepravu funkce telefonů v západní Evropě. Podle statistik společnosti, bylo jen 20,4 milionu telefonů funkce odeslány do Starého světa v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku, což představuje pokles o 29 procent od 2. čtvrtletí 2010. Čtvrtletní dodávky chytrých telefonů, na druhé straně, se zvýšil o 49 procent na 21,8 milionu kusů, pochodovat na prvním místě, že jsem překonal základní Telefonické objednávky. Smartphone také tvoří 52 procent všech mobilních zásilek, které snížily o tři procenta, dohromady - něco, co IDC Francisco Jeronimo atributy, zčásti brutální evropské hospodářské klima a Nokia prudký pokles (viz graf). Na přední OS, Android opět zvítězil v regionu, a to díky neuvěřitelných 352 procent ročně do roku nárůst zásilek, zatímco Samsung řízené výrobní stranu, 33 procent evropského trhu. Můžete si najít více IDC matematiky v plném PR, po přestávce.

[Díky, Pauly]

Pokračovat ve čtení Smartphone mimo loď funkce telefonů v Evropě, Samsung vede cesta

Smartphone se loď funkce telefonů v Evropě, Samsung vede cesta původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 06:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Moco Novinky | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat