pondělí 12. září 2011

Zapnutý: hračka pro Smartphone herní generace

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/switched-on-a-toy-for-the-smartphone-gaming-generation/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

První věc, kterou stojí za zmínku, na kostky Sifteo - která se nedávno stala se dostupná pro předběžnou objednávku na 149 dolarů za startovací balíček tří, které by měly začít letos na měsíc - je, že nejsou geometricky věrný své jméno. Jejich povrch náměstí sedí na hloubkách, které jsou menší než polovina jejich délky strany, tak i ukládání dvě kostky nebude produkovat trojrozměrné symetrie. Jsou o něco menší než figurek z mnohem menší a levnější Scrabble Flash digitální dopis, aranžování hra, která byla hitem posledních prázdnin.

Do sebe zapadají pohodlně mezi dvěma prsty pro snadné uchopení, mizerný a přeskupit, které budete muset udělat hodně v různých hrách. Oni jsou také dobré velikosti nahradit mnoho handheld hračky, připomínat jeden z přeplněný Mahjongg tašky, ale i blízký abecedy scvrklý batolata "bloků nebo hracích karet. Boky a záda jsou jinak nevýrazné, kromě sady kontaktů na jejich zadní používají pro nabíjení. Sifteo Kostky jsou účtovány přes jejich zásobník, který prezentuje skrze průsvitnou plastovou prostor pro další tři kostky na 45 dolarů každý. Různé hry pocházejí rozdílných úrovní dávek ze které mají více než tři dlaždice, ale většina fungovat pro počáteční nastavení.

Pokračovat ve čtení zapnuto: hračka pro Smartphone herní generace

Zapnutý: hračka pro Smartphone herní generace původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 19:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat