pondělí 12. září 2011

Funkce: Vlastnit zásobníku: Právní válku kontrolu smartphone platformy

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tLQUXuxhXhU/owning-the-stack-the-legal-war-for-control-of-the-smartphone-platform.ars:

V posledních několika týdnech, smartphone průmysl objevil produkovat více, než soudy telefonů. Apple se krátce podařilo zastavit prodej Samsung Galaxy tab 10,1 v celé Evropě, a teď bude po celou galaxii linku . Zpátky ve Státech, první Google si stěžoval, že Microsoft a Apple se pomocí "falešné patenty" na cílové Android, pak strávil 12000000000 dolarů pro Motorola a její patent arzenálu. Jedná se o velké, high-stakes zápasy a poslední společností, zůstaly stát může odejít s řízením nic menšího, než smartphone na trhu sám.

V záplavě příběhů o taktických piliny a proti-podání, je snadné se ztratit v detailech. Ale krok zpět a je jasné, že Smartphone války nejsou jen války všech proti všem, je tu logika těchto sporů. Většina společnosti bojují o kontrolu jedné části hardware, software stack, pak použít ovládání páčit peníze bez vrstev nad nimi.

Ale opravdu velcí hráči, jablka a Googlu na světě bojují o zásobníku sám. Jejich bojové aréně: globální právní systém.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat