pondělí 12. září 2011

AirPlay s podporou systémů Hudba Klepněte nabízený Pioneer, osvoboď nás z obývacího pokoje řízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/airplay-enabled-music-tap-systems-touted-by-pioneer-free-us-fro/:
Kdyby si pozor na AirPlay příslušenství pro váš iPhone nebo iPod touch? No, Pioneer se snaží pomoci spoušť v jednom. Společnost oznámila novou sadu AirPlay systémů hudby Klepněte které umožňují přístup do hudební knihovny, aniž by byl připoután k periferní. Připojením jednoho z těchto špatných chlapců do domu WiFi nebo po síti Ethernet, budete moci přistupovat k celé knihovny iTunes na různých místech po celém domě - po instalaci aplikace Apple Remote, samozřejmě. Mezi další funkce patří 2,5-palcový barevný LCD displej, Pandora, iHeartRadio, vTuner internetová rádia a Air Jam, která umožňuje sdílení seznamu skladeb na vašem arzenálu společnosti systémech hudební Tap. Když se to pár kapek v říjnu, budete mít možnost na X-SMC-3-S za $ 400 nebo více elegantní, Bluetooth X-SMC4-Elite za $ 480. Můžete se podívat na Elite, spolu s plnou PR, po přestávce.

Pokračovat ve čtení AirPlay podporující systémy Hudební Klepněte nabízený Pioneer, osvoboď nás z obývacího pokoje řízení

AirPlay s podporou systémů Hudba Klepněte nabízený Pioneer, osvoboď nás z obývacího pokoje kontrolu původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 02:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iPodNN | zdroj Pioneer (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat