pondělí 12. září 2011

"Provoz na našich stránkách" cíle NinjaVideo s trestnou Copyright obvinění

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cmkYccYq5Bk/feds-indict-operators-of-movie-sharing-site-ninjavideo.ars:

Webové stránky s názvem NinjaVideo je poslední cíl "Operace na našich stránkách," federální vlády agresivní kampaň proti filmu sdílení webových stránek. V obžaloby vydal koncem minulého týdne ve Virginii, vláda uložila pět osob s kriminální porušení autorských práv.

Obžalovaní jsou čtyři Američané a obyvatel Řecka, vše v jejich 20s a 30s. Tři z obžalovaných jsou údajně správci webu. Čtvrtý přispěvatele, Joshua Evans, údajně "pod dohledem většinu severoamerických bázi uploaders, včetně vedení uploaders vyhledání určitých porušující obsahu chráněného autorskými právy." Poslední žalovaného, ​​řecké obyvatel Zoi Mertzanis, hrál podobnou roli pro evropskou uploaders.

Obžaloba obvinění, že obžalovaní si vydělal více než půl milionu dolarů v průběhu tří let od distribuce porušující kopie autorsky chráněné filmy a televizní programy. Tato stránka byla podpořena reklamou. Uživatelé se také mohou zaplatit 25 dolarů za "premium" členství, který přišel s širší rozsah "filmy, komiksy a počítačový software." Na vrcholu v roce 2010, pozemek sloužil miliony návštěvníků měsíčně.

Domény ninjavideo.net byl jedním z mnoha cílů federální vlády kontroverzní programu zadržování domény obviněn z porušování autorských práv. V červenci se vztahuje případě Richarda O'Dwyer , provozovatel webu propojení TVShack.net, který nyní bojuje o vydání z Velké Británie do USA. Tisková zpráva doprovázející obvinění se nezmínil, zda vláda bude usilovat o vydání Mertzanis z Řecka, protože mají O'Dwyer.

NinjaVideo Phara vůdce, zatímco ona se objevila v Network News Ninja videa 30. června

V vážný, ale nesourodý manifest vyslán jako podcast před domény NinjaVideo byl chycen v loňském roce, provozovatele stránek "Phara" obviňován Hollywoodu, s jeho "nafouknutý rozpočet" a "směšné platy," pro popularitu pirátství.

"Jsme označené piráty. Jsme jen zloději," řekla. "Jsme zaútočil a zastavil a my jsme nuceni se skrývat za přezdívky, zatímco my jsme vazbě a Bob přes tyto šedé zákonů dosud napsána."

"Mohu si dovolit právníky? Ne, vůbec ne," řekla. "Ale bude sto lidí, aby se mé místo, když odstoupím? Ano, to mi věřte, že bude."

Společenství NinjaVideo stále udržuje aktivní diskusní fórum. V červenci Phara získával dary od členů fóra k obraně NinjaVideo právní fondu.

Federální vláda je obviněn New Jersey pobytu Hana Amal Beshara jako Phara. Ona a její codefendants bude obviněn v soudní síni východní Virginii 16. září.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku

Žádné komentáře:

Okomentovat