pondělí 12. září 2011

Engadget je smartphone průvodce zákazníka: podzim 2011 edice

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadgets-smartphone-buyers-guide-fall-2011-edition/:
Nakupování na nový smartphone je vzrušující a náročná zkušenost. To slibuje něco lepšího, a strach z dvouletého závazku. Pro gadget nadšenci, ale zahrnuje také polévá specifikace a recenze, a vztekat nad tím, co přijde v blízké době. Jak jsme se publikovat tento průvodce zákazníka, kterým čelíme případné otřesy v mobilním prostoru. Samsung Galaxy S II lineup dorazí na tři hlavní americké nosiče , další iPhone trvale rýsuje v dálce , a nová generace telefonů Windows je téměř na nás. Můžete se ptát: "Proč by měl někdo koupit smartphone dnes, když přijde něco lepšího zítřka?" Přátelé, to je požehnání a prokletí mobilního světa - je tu vždy něco lepšího přichází. Nemůžete čekat věčně, i když, a pokud si chcete koupit smartphone Dnes jsme tady, abychom celý proces usnadní a pomohou učinit informované rozhodnutí.

I když naše možnosti jsou někdy sporné, jsme se opírají se zkušenostmi, které se můžete spolehnout. Pokud hledáte k rychlému rozhodnutí, bez větší námahy, můžete si být jisti, že naše výběry nebude řídit vás špatně. Přesto jsme rádi, pokud se vzdělávat, než se rozhodnete pro smartphone, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Naše základované série je skvělým místem pro začátek, kde se můžete dozvědět o dual-core procesory a mobilních displejů . Jako vždy, jste doporučuje se podělit o své vlastní zkušenosti s komentáři, a doufáme, že se budete bavit seznam své vlastní favority, taky. Jen nezapomeňte, že máme 80 dolarů strop pro náš rozpočet výběry. V porovnání s našimi předchozími průvodce zákazníka , Samsung začal ztrácet půdu pod nohama, a zatímco Android udržuje dominanci, je to našel nečekané soutěže. Zvědavý, jak se to odehrává? Čtěte dál, jak jsme kolem to nejlepší smartphonů dne.

Pokračovat ve čtení Engadget je smartphone průvodce zákazníka: podzim 2011 vydání

Engadget je smartphone průvodce zákazníka: Podzim 2011 vydání původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 12:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat