pondělí 12. září 2011

Mindjet kupuje Cohuman, debutovat v cloudu nástroj pro spolupráci Mindjet připojení

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cGgpn9DAMcc/:
mindjet

Spousta oznámení dnes od Mindjet , jejímž cílem je pomoci lidem spolupracovat efektivněji. Společnost dnes ráno oznámila blížící se cloud služeb daboval Mindjet Connect, práci management software, který pomáhá skupinám spolupracovat na dosažení společných cílů vizualizaci nápadů a plánů, spravovat a sdílet soubory a poskytuje centralizovaný centra pro informace dostupné kdykoliv.

Mindjet Connect, která bude zdarma pro relativně limitovanou edici (o tom více níže), bude k dispozici 22. září 2011.

Mindjet zároveň oznámil akvizici v Cohuman , společenské úlohy založené na webové službě , která dává lidem možnost lépe spolupracovat s kolegy na projektech a úkolech.

Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Podle CrunchBase, byl Cohuman doprovázen téměř 1,5 milionů dolarů v rané fázi finanční prostředky od Jupitera Partners, Diamond II investice a Stage One Capital. Společnost říká, že Cohuman bude i nadále aktivně rozvíjet jako samostatný produkt.

Později v tomto roce, bude plně Mindjet Připojení integraci následovat.

Čtení dříve, blog příspěvky , zdá se mi, jako Cohuman je jedinou možností, která zbyla mělo být získány poté, co nedokázal získat více finančních prostředků.

Zpět na Mindjet Connect, která přijde v podobě kompletní on-line služby a jako doplněk k Mindjet počítače a mobilní mapovací klienty .

Tato služba bude poskytovat webové vizuální framework pro pořizování a organizování nápadů a informací, stejně jako cloud-based pro správu dokumentů a multi-uživatelské možnosti spolupráce, takže týmy mohou spolupracovat v reálném čase.

Mindjet Připojení bude nabízen ve třech verzích: Free, obchodní a SP (více o jejich dostupnosti, vlastnosti a ceny vyšší).

Mindjet má stánek na naší Disrupt konferenci se koná tento týden, kdy společnost bude používat informace o mapování k zachycení a zobrazení spuštění Battlefield v reálném čase zaznamenávat všechny letošní nejlepší startu hřiště. Jdi se podívat, pokud jste navštěvovat!

Konečně, Mindjet také oznámil vydání MindManager 2012 Professional pro Windows, nejnovější verze svého softwaru vizuální informace . Funkce zahrnují real-time spolupráci editace rozšířené mapy a informace o nové rozhraní plochy, kromě nové funkce brainstorming.

MindManager 2012 bude integrovat Mindjet Připojte se k poskytování otevřené sdílení map MindManager s "komukoli, kdekoli a na jakémkoli zařízení".

MindManager 2012 bude k dispozici na 22 září na upgrade cenu 129 dolarů a 399 dolarů pro nové zákazníky. Budeme znovu jakmile produkt k dispozici.


Žádné komentáře:

Okomentovat