pondělí 12. září 2011

HP LaserJet TopShot M275 Pro prohlédnutí 3D objekty, ale vytiskne pouze ve 2D (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/hp-topshot-laserjet-pro-m275-scans-3d-objects-but-only-prints-in/:
Z nějakého důvodu si myslí, že HP malé firmy skutečně potřebuje možnost skenovat 3D objekty - což je důvod, proč je uvolnění TopShot LaserJet Pro. "TopShot" je vymyšlené jméno pro all-in-One je převislý ruku s vysokým rozlišením fotoaparátu, který kombinuje šest obrázků (tři záblesky z různých úhlů, a tři v okolních světelných podmínek s různou úrovní expozice) napodobovat studio- obdobný výrobek výstřel. A co víc, díky kartě Biz aplikace, může TopShot skenování a import více vizitky současně. Součástí festivalu jsou Google Dokumenty integrace a cloud aplikací, stejně jako obvyklé ePrint a AirPrint funkce, které lze spustit bez použití počítače na 3,5-palcový dotykový displej. Společnost HP se nemluví o cenách a dostupnosti, ale můžete vidět rekapitulaci TopShot po přestávce.

Pokračovat ve čtení HP LaserJet TopShot M275 Pro prohlédnutí 3D objekty, ale vytiskne pouze ve 2D (video)

HP LaserJet TopShot M275 Pro prohlédnutí 3D objekty, ale vytiskne pouze ve 2D (video) původně objevila na Engadget na ne. 11.09.2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Macworld | zdroj HP (PDF) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat