pondělí 12. září 2011

Ford elektrický koncept E-Bike balení Galaxy S II na barech, motor v kole

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Ford E-Bike Koncepce
Ford již ohromil nás konceptu Evos , ale slinkiest hybridní jsme dosud viděli tady ve Frankfurtu nad Mohanem nemá čtyři kola, ale dva. Je to koncept, kolo od Ford názvem - teď se podržte - E-Bike Concept. To balení elektromotor zabudovaný do předního kola, který může pohánět to až do maximální rychlosti 25 km / h, poháněný 9.2Ah baterie. Nebo můžete to moc konvenčním způsobem pomocí pedálu, točivého momentu dopravena na zadní kolo přes uhlíkové pásu. (Pro mastnou řetězy jsou tak minulého století.)

Možná ještě zajímavější je to, co leží až na řídítkách. Ne, to není iDevice - je to osvěžující Galaxy S II . Přes některé vlastní software, budou jezdci moci změnit pozastavení režimů a baterie samozřejmě sledovat poplatku, nemluvě o trochu pomoci od Google navigaci a možná i čerpadla některé Pandora taky. Slovo "Koncepce" v názvu tady a vytáhlé rám by vám řekne o tom, kdy to, co uvidíte výrobu - asi nikdy. Ale budeme zpátky s aktualizací, pokud to někdy změní.

Ford elektrický koncept E-Bike balení Galaxy S II na barech, motor na kolo původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat