pondělí 12. září 2011

IBM Watson nastaven na řešení zdravotního pojištění, se "diagnóza za 1.000 dolarů"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:
Po boji si technickou podporu utrpení , známý Watson se pohybuje na vyčištění zdravotního pojišťovnictví. To je pravda, IBM trumf všichni známe a milujeme na porážky Trivia králů ohrožení byl najat jeden z největších zdravotních pojišťoven v USA. WellPoint Inc využijí systému šílenou rychlostí a zdravotnictví databázi záznamů o pacientech po boku - což superpočítač vést možnosti léčby a předepíše léky. Po dokončení bude kombinovat data ze tří zdrojů během několika vteřin: chorobopisu / záznamy od lékaře, pojišťovny anamnéza pacienta a lékařské znalosti, které již má Watson. Pilotní program bude válet v příštím roce k řadě onkologických zařízení, akademických lékařských center a onkologie praxe. Ani slovo o tom, kdy ještě škola Watson medicíny začne přijímat žádosti.

IBM Watson nastaven na řešení zdravotního pojištění, se "diagnóza za 1.000 dolarů ' původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 17:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Associated Press | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat