středa 19. ledna 2011

Apple na IPAD soutěže: Windows je 'velký a těžký,' next-gen Android tablety jsou stále par

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/apple-on-ipad-competition-windows-is-big-and-heavy-android-i/:
Apple COO (a aktuální Steve Jobs stand-in ), Tim Cook myslí, "že to není moc" soutěž společnosti IPAD tablet. Když dotazovaný o pohled Apple na to, co zbytek trhu nabízí, Cook byl brutálně upřímný v popisu Windows-řízené stroje obecně jsou velké, těžké a drahé, zatímco současné generace Android-založené břidlic jsou podle jeho názoru pouze "zmenšen-do smartphony. " Zatímco jsme se dohodly, že Windows 7 není strašně dotek-přátelský vztah, nevíme, že Cook připomínky k Android se tak docela relevantní nyní, že Google je tableta-důvtipný voštinová iterační byl odhalen. Pak zase, že má něco říkat o příští generaci tablet Android také s tím, že ty ceny vyhlášeni na nedostatek CES a uvolnění plány, vést ho k závěru, že "dnes jsou páry . " Ouch. Viz jeho komentář v plném rozsahu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Apple na IPAD soutěže: Windows je 'velký a těžký,' next-gen Android tablety jsou stále par

Apple na IPAD soutěže: Windows je 'velký a těžký,' next-gen Android tablety jsou stále par původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 17:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat