středa 19. ledna 2011

HP jako první webOS tablet může začít prodávat v březnu, splnit slib dlouhodobé

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/hps-first-webos-tablet-may-start-shipping-in-march-fulfill-lon/:
Cesta zpět v srpnu loňského roku, kdy byly teploty nad nulou a voštinová byl ještě velkou neznámou , HP nám slíbil první tabletu webOS přijde " počátkem roku 2011 . " Zrovna včera, ale náš pozoruhodné expozice předvoj členů z webOS tablety rodina nás vedly k domněnce, že alespoň jeden z nich, Opal by se až do září, aby se dospělo. , Které mohou být stále k případu, ale DigiTimes přináší nám zpátky do původního slibu HP, se slovem, které Inventec obdržel instrukce od HP zahájit výrobu a přepravu webOS břidlice (s největší pravděpodobností Topaz) v březnu. Jako obvykle, to přijde z (v) slavný zasvěcených zdrojů, které mají tendenci nechat ujít tak často, jak hit, ale to má smysl pro HP s cílem navázat na únor akci s relativně rychlý produkt rollout.

HP jako první webOS tablet může začít prodávat v březnu, splnit slib dlouholeté původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 04:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigiTimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat