středa 19. ledna 2011

Nintendo 3DS zahajuje podrobné, přijíždějící do USA 27.března za 249,99 dolar, v Evropě na 25. března

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/nintendo-3ds-us-launch-detailed-coming-to-the-us-in-march-27-fo/:
Známe o 3DS za to, co se jeví jako věky, ale nyní konečně máme v USA zahájit detaily, s laskavým svolením souboje tiskové konference v New Yorku a Amsterdamu. Cena pro Američany je 249,99 amerických dolarů a datum vydání je 27. března, zatímco Evropané si to o několik dní dříve, 25. března. Evropské ceny se však bude rozhodovat prodejci, který nás nechává pocit, trochu nenaplněné.

Nintendo slibuje "30 +" hry bude k dispozici v USA během startu okna, více než 25 v Evropě, se toto okno překlenutí mezi skutečnými starty v březnu a E3 v červnu. Bohužel jsme stále ve tmě týkající se her, které přesně budou k dispozici při systému klesne v březnu. Mnoho her byly projednány, včetně Super Street Fighter IV: 3D Edition, Pro Evolution Soccer 2011 3D, Dead or Alive Rozměry, Rabbids 3D, Resident Evil: Odhalení, nový Paper Mario, a povinné Madden hru příliš. Pracujeme na získání plného seznamu. Toto je navíc k titulům už jsme věděli o tom, jako Pilotwings Resort a Kid Icarus: povstání. Jsme také řekl, že předělá klasických Game Boy a Game Boy Color titulech se bude bít Virtual Console.

Mezitím Evropská hráči se bude stále chuť exkluzivní 3D video obsahu z různých partnerů, nejpozoruhodnější bytí EuroSport, která bude sloužit do hloubky-umožnil sportovní záběry na přenosné konzole. Jsme také řekl epizody Shaun ovce, nový seriál z Wallace & Gromit tvůrci Aardman, bude k dispozici také. Prozatím tyto nabídky dívat Evropa-pouze, ale tady je na doufá americký lidé budou mít něco podobného.

Nintendo 3DS zahajuje podrobné, přijíždějící do USA 27.března za 249,99 dolar, v Evropě na 25. března původně objevila na Engadget na st. 19.ledna 2011 10:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat