středa 19. ledna 2011

HP Břidlice objednávky ještě zpoždění, stále obviňuje 'vysoký objem zakázek'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-slate-orders-still-delayed-still-blaming-high-volume-of-ord/:
Jistě, vypadá to, že některé slavné Palm / HP Web OS tablety jsou v čele naší cestě (i když slyšíme to nebude až na přelomu léta a podzim), ale víte, co bylo údajně v čele naší cestě za více než dva měsíců nyní? HP 500 Břidlice . Jo, HP zdánlivě-opuštěný Windows 7 tablet, je stále trpí od značným zpožděním, a podle našich zdrojů a zákaznické podpory HP rep, "materiální nedostatek" v kombinaci s "vysokým objem objednávek" jsou příčinou těchto tablet se bude konat až . Nemáme žádné skutečné údaje o číslech, i když - minulý měsíc jsme slyšel, že obdržel asi 9,000 objednávky tak daleko - ale my víme, že naše vlastní HP Slate, který jsme si objednali zpět na 9. listopadu ještě hasn 't dodávány a je nyní kritizovaný loď 22. ledna. A my jsme rozhodně nebyli jediní, kdo ještě trpělivě čeká - pohled přes TabletPC fóru hodnocení ukazuje, že počet zákazníků je stále rozzlobený touhu po jejich 8,9-palcový, Atom-poháněl tablet - ačkoliv jim bylo nabídnuto mnoho 100 dolarů výměnou za slevu nemají své tablety v čase na prázdniny. Dosáhli jsme se na HP pro další komentář, ale do té doby budeme osvěžující náš účet stránky a doufat, že naše Břidlice nakonec lodě před koncem měsíce, nebo víte, alespoň před HP začne oznamovat nové počátkem února .

HP Břidlice objednávky ještě zpoždění, stále obviňuje 'vysoký objem objednávek' původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 08:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tablet PC Recenze | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat