středa 19. ledna 2011

Vudu přijede na Boxee Box, společně s řadou velkých oprav

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ach, tam jdeme. Po trochu falešný start , Boxee klouzavého z Vudu na Boxee Box dnes - můžete buď držet pevně na automatické aktualizace v následujících 24 hodinách, nebo spustit ruční aktualizace v nastavení. Vudu svou nabídku nových uživatelů, kteří se zaregistrují na Boxee Box 5,99 dolarů úvěr, který je jen o jeden cent krátký tři $ 2-pro pronájmy-2-nocí Vudu HDX, takže to je velmi chytrý. Vudu zůstává Vudu - 1080p/24 video, audio 5,1 - ale my budeme samozřejmě dát se podívat na Box na to podívat. Co se týče dalších vylepšení, existuje poměrně málo, upozorní na zahrnovat lepší prohlížeč výkon s podporou HTTPS, třídění možnost ignorovat "" nebo "" do hlav, více ovládacích prvků prokladu, celou řadu oprav chyb, a docela dost více. Není to špatné - my vám dáme vědět, jestli jsme se dozvěděli něco blázen. PR a plné verzi po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vudu přijde na Boxee Box, společně s řadou velkých oprav

Vudu přijede na Boxee Box, společně s řadou velkých oprav původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat