středa 19. ledna 2011

Kinect podpora pro Windows v pracích, SDK vydání letos v létě?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/kinect-support-for-windows-in-the-works-sdk-release-this-summer/:

WinRumors, citovat anonymní zdroje, uvádí, že oficiální Software Developers Kit (SDK) pro Kinect je v současné době se pracuje a bude vydána v beta nějaký čas v příštích několika měsících. Zdá se, že podpora pro zařízení stanou součástí XNA Game Studio Microsoft a také být integrovány do Windows 8 ve velkém stylu. Tyto údaje pocházejí horký na paty Steve Ballmer prohlášení CEO společnosti CES, že dobré lidi v Redmondu by nakonec podporu zařízení používat na počítačích , ale on dal žádný harmonogram pro uvolnění SDK. Nemůžeme potvrdit, příběh, ale vzhledem k úrovni podrobnosti ve zprávě a autora důvěru v informace, nebudeme se nedivil, kdyby Microsoft dává všechno, co hackeři Kinect něco fandit asi velmi brzy.

Kinect podpora pro Windows v pracích, SDK vydání letos v létě? původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 10:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje WinRumors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat