středa 19. ledna 2011

App hodnocení: SlingPlayer Mobile na Windows Phone 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Jak jste mohli slyšet na chvíli zpět, Windows 7 Telefon je nejnovější smartphone OS, aby se připojil k SlingPlayer gangu, což znamená, WP7 fanatici jako Ballmer lze povaleči, ať jsou kdekoli. No, za předpokladu, že mají datovou konektivitu - ať už je to 3G nebo WiFi - a některé baterie šťávu na své telefony. Pro lepší nebo horší, nejnovější SlingPlayer Mobile app je velmi podobně jako její ostatní příchutě - stejná snadná příprava, známé rozhraní, a podobně slza-indukovat 30 dolarů cenovka. Je zde však jeden pěkný navíc: nový "Zoom" tlačítko na stránce menu, které vlastně kotlety pryč dobrou část černého okraje okolo obrázku. Dalším pozoruhodný rozdíl je více elegantní rozhraní, ve srovnání s Android a IOS verze, ale samozřejmě, někteří by mohli myslet jinak.

Také na stránku menu je "Kvalita" tlačítko pro přepínání mezi standardní kvalitu obrazu a vysokou kvalitu obrazu. Nechutně, řekl vypínač je vždy nastavena na standardní při každém spuštění. Můžeme si pomoci, ale myslet si, že je to pro zakrývání app je nedostatek - všimli jsme si, zatímco vysoce kvalitní streamování má skutečně dobrou kvalitu obrazu, frekvence ukládání do vyrovnávací paměti průběhu času zvyšuje. Podobně, doba odezvy na naše tlačítko a gesto vstupy také dostal delší a delší - na jednom místě to trvalo asi 20 sekund pro nás pro změnu kanálu na našem Freeview box, a to s našimi HTC 7 Mozart sedí ve stejné síti jako naše Slingbox Pro HD ! Netřeba dodávat, že to trvalo ještě déle, než 3G. Pak jsme double-kontroluje pomocí našeho iPhone a Nexus, ale nepodařilo se reprodukovat stejné chyby. Naštěstí, jednoduchý restart aplikace zmírnil naše zklamání, ale očekáváme, že Sling Media být skutečně oprava brzy. Tak či onak, máme video instruktáž po přestávce, zatímco čekáte na aktualizaci.

Pokračovat ve čtení App recenzi: SlingPlayer Mobile na Windows Phone 7

App hodnocení: SlingPlayer Mobile na Windows Phone 7 původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat