středa 19. ledna 2011

RIM exec rozhovory scénáře, App World, QNX na telefony, a další

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/rim-exec-talks-playbook-app-world-qnx-on-phones-and-more/:
Zatímco budeme čekat na scénáře , aby vydal v jeho WiFi-a WiMAX-vybavené formuláře v příštích několika měsících, RIM s každou příležitost, že může mluvit o platformu - a nejnovější pochází z rozhovoru mezi FierceDeveloper a společnosti veep z vztahy s vývojáři, Tyler Lessard, který hrál významnou roli v BlackBerry DevCon '10 , zatímco tam, kde scénáře byl poprvé oznámen. Když byl požádán o rozhodnutí společnosti RIM, aby partner s Sprint a dodávat verzi WiMAX dřív, než se dívat na větší dopravců s více široce-použité technologie, Lessard říká, že "byli opravdu nadšeni byl Sprint zájem a vzrušení v příchodu ke stolu a práce s nás na výrobek, jako je to "- což bereme jako kód pro jeden" oni platili nás nejvíce "nebo" nikdo jiný kousek. " Ať tak či onak, zajímavé mnohomluvnost přinejmenším - i když to říkají, že existují i jiné verze v potrubí.

Na App World , Lessard konstatuje, že BlackBerry třetí-party app platforma učinila v některých 5.000 aplikací v posledních několika měsících sám - není velký počet, nezbytně, dokud se domnívají, že jsou to pouze do 17.000 celkem, takže ' re určitě viděl nějaké pěkné růst procenta tam. Otočením pozornost celoroční otázku, kdy QNX přijde na smartphony, on v podstatě odráží sentiment první sdílený Bossman Lazaridis zpět na D: Dive Into Mobil: dual-core procesory jsou klíčové, tak nová platforma nebude filtrovat, dokud hardware dostane svalnatější. On říká, že "opravdu chceme, aby se ujistil nemáme back-krok od toho, a nabízejí degradované zkušenost, protože hardware není připraven ani výkon není tam", což je pravděpodobně zvláštní formulace se domnívala, že BlackBerry 6 je již velmi dobře zaspali dobu - jak by mnohem horší, QNX na jedno-jádrové procesory 1GHz-plus skutečně být?

[Díky, Ben]

RIM exec rozhovory scénáře, App World, QNX na telefony, a více původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 14:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FierceDeveloper | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat