středa 19. ledna 2011

Compulab fit-PC3 nabízí dual-core AMD moc v případě méně než palec tlustý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/compulab-fit-pc3-offers-dual-core-amd-power-in-a-case-less-than/:
Compulab fit-PC3 nabízí dual-core AMD moc v případě méně než palec tlustý
Myslíš, že tablet bude odrovnat nettop jako oni dělají s netbook ? Zamyslete se znovu - dobře, zatím, alespoň. Compulab vydala podrobnosti o jeho poslední powerhouse málo, a tahle je rychlejší, než kdy jindy přesto, že je méně než palec tlustý a asi šest centimetrů v průměru. Maximální spec vidí vložení AMD řady G-T56N procesor, aka Fusion Zacate , které nabízejí dvou jader na 1,6 GHz, zatímco TDP 18W tahem dolů, spárované s Radeon HD 6310, obě běží dost v pohodě, že nebude potřebovat jeden fanoušek. (Je to stejné základní nastavení najdete v pavilonu dm1z HP jsme nedávno přezkoumána.) Tam je až 4 GB DDR3 paměti, prostor pro 2,5-palcový HDD, HDMI a DisplayPort konektory, děsivých šest USB 2.0 portů, a dokonce i duální eSATA, pokud budete potřebovat externí úložiště. Ani slovo o ceně zatím ale je to řekl, aby byl "konkurenceschopný" v porovnání s jeho předchůdci, jako PC2 , které v současnosti stojí mezi $ 300 a 700 dolarů v závislosti na konfiguraci.

Compulab fit-PC3 nabízí dual-core AMD moc v případě méně než palec tlustý původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gadget Spot | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat