středa 19. ledna 2011

Samsung říká, že to není zpoplatnění nosiče pro Android aktualizace, slibuje Galaxy S zprávu o stavu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/samsung-says-it-isnt-charging-carriers-for-android-updates-pro/:
Koupě Samsung Galaxy S znělo jako fantastický rozhodnutí, když Android 2.1 byl horké zboží, ale teď, Perník 's z trouby, fascinuje, Captivate, Bohaté a Epic 4G vlastníci začínají být trochu unavený, jak se zasekl za křivka . A zatímco my můžeme myslet na nejméně jeden docela ošklivé důvod, proč Samsung by mohl být zdržovat, jsme slyšeli všechny druhy teorií o spiknutí, od zadržování Froyo prodat více věnuje Perník telefonů k tomu, že mobilní dopravci zaplatit účet za Froyo pro každý telefon prodal.

No, zdá se, že poslední fáma je získal malý tah, protože Samsung vzal to na sebe squash příběh bytu. Společnost dala Telefon Scoop následující prohlášení: "Ne Samsung se nenabíjí se nosičů aktualizace Froyo na Galaxy S. Doufáme, že více podrobností o stavu krátce Promise.!" Při tomto tempu jsme přemýšlela, jestli Samsung měl prostě přeskočit Froyo a začněte kolejových některé Perník muže místo.

Samsung říká, že to není zpoplatnění nosiče pro Android aktualizace, slibuje Galaxy S zprávu o stavu původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 22:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Telefon Scoop | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat