středa 19. ledna 2011

Samsung Galaxy S je určen pro 'vývoj' na MWC v únoru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/samsungs-galaxy-s-is-set-for-an-evolution-at-mwc-in-february/:
Že Samsung má v úmyslu podat Galaxy S nástupce na MWC 2011 byl již znám znám , ale teď společnosti objevoval humbuk stroj s aktualizaci svého Samsung nebaleno internetových stránkách. Tam, pro potěšení vašich očí a lechtání vaší fantazii, Sammy umístil jeho známé super-prodávat Android smartphone vedle ne-moc-mystické zpráva slibuje, že "evoluce je osud." Jsme vonící roztomilé slovní hříčka zde, podobně jako to udělal s jeho LG revoluce sluchátko, potenciálně znamenat, že příští Galaxy vlajková loď bude mít LTE (Long Term Evolution), připojení zabudovaný To, spolu s slíbil dual-core čipu uvnitř, by snadno zastínit Infuzi aplikujte 4G (který má HSPA + a jedno-jádrové kolibřík uvnitř) nedávno oznámil pro AT & T v USA. Dostaneme další dávku našeho škádlení 1. února, místo slibů, před celým představí v Barceloně 13. února. Naše srdce jsou již aflutter.

[Díky, Patrick]

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy S je určen pro 'vývoj' na MWC v únoru

Samsung Galaxy S je určen pro 'vývoj' na MWC v únoru původně objevila na Engadget na st. 19.leden 2011 01:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BestBoyZ , Fone Arena , Android Centrální | zdroje Samsung nebaleno | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat