středa 19. ledna 2011

Starbucks můžete platit pro tento Trenta s iPhone v třást, overcaffeinated ruce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/starbucks-lets-you-pay-for-that-trenta-with-the-iphone-in-your-s/:
Rozšiřování procesu, který již probíhá na několika trzích, Starbucks je nyní kolejových své Starbucks karta mobilní aplikace na vnitrostátní úrovni s platební schopností vestavěný, což znamená, nemusíte dostat do vaší peněženky, peněžence nebo kabelky jen proto, že jste jonesing pro tento poledne kofein opravit. Místo toho můžete spustit app - který podporuje iPhone, iPod touch, a počet modelů BlackBerry - a držet se čárový kód na obrazovce skeneru v obchodě, na kterém bude místo peněz bude automaticky odečtena z Vaše Starbucks kartového účtu a převedena zpět na mateřskou loď ve výměně pro high-oktan vařit. Koloběh života, jak to bylo. Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Starbucks můžete platit pro tento Trenta s iPhone v třást, overcaffeinated ruce

Starbucks můžete platit pro tento Trenta s iPhone v třást, overcaffeinated rukou původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 05:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Starbucks (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat