středa 19. ledna 2011

DIY 3D objemový displej / Kinect hack koření do pevnosti samoty je kuchyňský kout

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/diy-3d-volumetric-display-kinect-hack-spices-up-the-fortress-o/:
Zde je jeden pro "co jsme si, abychom měli v naší kuchyni" souboru. Taha Bintahir dal dohromady homebrew 3D objemový displej , který může - uhodli jste - zobrazení 3D obrázky poskytované ve všech jejich volný-plovoucí slávu. A pokud to nestačilo, naši muž z přidané gesto kontroly prostřednictvím Kinect tak on nemusí obíhat objekt pro zobrazení na celou věc. Podle Hack Day, Bintahir navržen a postaven hranol sám, skýtal objekt chtěl zobrazit (v tomto případě logo Superman) ze čtyř různých úhlů kamery a předpokládané obrázky na čtyřech stěnách hranolu vytvořit 3D Objekt v centru města. Jo, a on zkreslené každý z obrazů, aby odpovídal úhlu hranolu zdi. Docela šílený, ne? Hit zdroj odkaz pro více podrobností o projektu - ale ne dříve, než ho vidíte v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení DIY 3D objemový displej / Kinect hack koření do pevnosti je kuchyňský kout samoty

DIY 3D objemový displej / Kinect hack koření do pevnosti je kuchyňský kout samoty původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 08:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack den | zdroje Interaktivní IO a další | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat