středa 19. ledna 2011

T-Mobile intra DriveSmart Plus pro blokování SMS za jízdy, FamilyWhere sledovat vaše děti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/t-mobile-intros-drivesmart-plus-service-to-block-texting-while-d/:
SMS-při-jízdě epidemie je začínám mít hodně dopravce pozornost , a T-Mobile, přičemž ji na další úroveň, kterou dnes hodil jeho váhu za nové předplatné-založené upgrade na app DriveSmart, která byla k dispozici na LG Optimus T od startu. DriveSmart Plus provozuje 4,99 dolarů za měsíc pro všechny linky na Váš účet (za předpokladu, že linky jsou připojeny na kompatibilní zařízení) a upgrade základní DriveSmart app automatickou detekcí, když vaše auto je v pohybu - není třeba k tomu, aby ji po ruce - na kterém místě příchozí hovory jsou automaticky zasílány do hlasové schránky a příchozí textové zprávy jsou splněny s automatickou odpověď, že příjemce je v současné době jízdy. Přirozeně, tam je nouze přepsat vestavěný - ale aby se ujistil, mladí řidiči nejsou zneužitím, DriveSmart nabízí rodičům možnost být kontaktováni text nebo e-mailem, pokud je to potlačit a mohou nechat sledovat celkové využití telefonu přes webové rozhraní . Služba je k dispozici pouze na T Optimus zpočátku, ale podpora hardwaru je "brzy".

Na příbuznou notu, T-Mobile je také zavedení FamilyWhere, odpovídající podobné služby již nabízí Verizon, AT & T a Sprint tím, že nechá rodiče viděli, kde jejich young'uns jsou a nastavit vlastní upozornění na místě a čase, je to prý v souladu s " téměř jakýkoli typ "telefonu sítě T-Mobile, takže by neměl zapotřebí, aby si s uličníci superphones jen proto, aby tuto akci zřízen. To běží 9,99 dolarů za měsíc a zahrnuje všechny linky na svém účtu, postupujte podle přestávka pro obě tiskové zprávy.

Pokračovat ve čtení T-Mobile intra DriveSmart Plus pro blokování SMS za jízdy, FamilyWhere sledovat vaše děti

T-Mobile intra DriveSmart Plus pro blokování SMS za jízdy, FamilyWhere sledovat vaše děti původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 11:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat