středa 19. ledna 2011

Acer: netbooky nebude vyřazen, Sandy Bridge tablety, kteří nemají v dohledné době

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Stop objednání rakve! Zúčtování se včerejší poněkud pochybné zprávy , Acer PR tým vydal oficiální tiskovou zprávu o tom, že společnost nemá žádné úmysly zastavit výrobu na jeho Aspire One řadu netbooků. Místo toho tvrdí, že jeho novou řadu tablet Android "najde své místo vedle netbooky a notebooky." Kromě toho, Acer, přičemž bere na Sandy Bridge tabletu zvěsti, že také chrlil nahoru, a objasňuje, že tablety na nový notebook Intel / desktop platformy "jsou zatím předvídat." Že synchronizuje s tím, co jsme slyšeli včera - že Acer oznámila, 4.8-, 7 -, 10-palcová Android tablety zahájí v dubnu v USA, a že by pravděpodobně počkat na nadcházející ultra-low Voltage (ULV) Sandy Bridge částí, pokud to bylo ve skutečnosti chystá dát Intel nové generace procesorů Core do tablet. Že určitě uklidí hodně - hit přestávka na oficiální prohlášení společnosti Acer.

Pokračovat ve čtení Acer: netbooky nebude vyřazen, Sandy Bridge tablety, kteří nemají v dohledné době

Acer: netbooky nebude vyřazen, Sandy Bridge tablety, kteří nemají v dohledné době původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 14:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat