středa 19. ledna 2011

App hodnocení: AirView

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-airview/:
Prostě jsme narazili úhledný malý IOS aplikaci s názvem AirView, které, jak můžete říct, asi z názvu, transformuje IOS zařízení do AirPlay video přijímače. A protože IOS lze také výstup videa přes AirPlay, to znamená, že můžete použít AirView buď chytit AirPlay toky z počítače iTunes, nebo si můžete stream videa z jednoho IOS zařízení do druhého (za předpokladu, že jsou oba běží IOS 4.2 a výše, samozřejmě). Teoreticky, je málo práce musí dostat míč do hry - stačí spustit aplikaci, pak se hra požadovaný videoklip od zdroje, a nakonec vybrat si klient zařízení pomocí tlačítka AirPlay.

My říkáme, teoreticky, protože to trvalo nám chvíli přijít na to, že žádný z našich videí koupil pracoval, i když AirPlay podporuje DRM obsah - předpoklad je, že AirView postrádá prvek pro získání povolení klíč. Bohužel jsme zabředli naší domácí videa, která skutečně fungovala velmi dobře přes iTunes jak-k-IOS a IOS IOS-k-spojení, i když někdy jsme museli znovu AirView a iPod app dostat proud opět fungovat. Možná, že někteří lidé budou mít větší štěstí než my, takže se nebojte dát této app jít - je to zdarma, po všem. Video demo po přestávce.

Pokračovat ve čtení App recenze: AirView

App hodnocení: AirView původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 10:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat