pondělí 13. června 2011

SceneTap app analýzy hospod a klubů v real-time, pravděpodobně nebudete skóre vám Jersey Shore portrét

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/scenetap-app-analyzes-pubs-and-clubs-in-real-time-probably-won/:
Takže, tady je hubený - když SceneTap starty za měsíc nebo tak, bude to poskytovat Android a IOS uživatelům děsivé množství analýzu, než narazíte na město. Jak příběh se odehrává, bude po spuštění se klepnutím do infrastruktury kamer se šíří přes nesčetné množství barů. Cíl? Poskytovat real-time snímek o tom, co demografie, jsou v každém místě na daný večer. Podle společnosti, demografické informace, sociální komentář a "ostatní komplexní funkce" vám ukáže, z nichž všechny budou pomáhat lidem rozhodnout, kde by chtěl jít. Na soukromí nadšenci, budou (doufejme) potěší skutečnost, že žádný skutečný nahrávka se děje, a každý člověk je sledován anonymně. Oslavován jako "nový druh sociální síť," SceneTap bude zpočátku pokrývat 50 klubů, a samozřejmě, že to není přechod DUI funkce pro ty, kteří doufají, že udělat něco jako nepraktický, jak pít a jezdit po něm. Hlava na minulost přestávka na zbytek deets, a ujistěte se, že ping společnosti, pokud jste doufal, že za Snooki Pozorovací push záznam ve verzi 2.0.

Pokračovat ve čtení SceneTap app analýzy hospod a klubů v real-time, pravděpodobně nebudete skóre vám Jersey Shore portrét

SceneTap app analýzy hospod a klubů v real-time, pravděpodobně nebudete skóre vám Jersey Shore portrét původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 17:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje SceneTap | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat