pondělí 13. června 2011

Motorola Droid / Milestone 3 dostane náhledu, Verizon zpráva konečně blíží?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:
Motorola Droid 3 není přesně dělal to nejlepší práci zůstat pod pokličkou, a to (nebo mezinárodní Milestone 3 varianty, které mají být konkrétní), nyní přistál v rukou čínského webu xda.cn, který poskytuje to, co je jistě nejrozsáhlejší Podívejte se na telefon k dnešnímu dni. To zahrnuje některé další potvrzení specifikace jako 4-palcový QHD displej (z PenTile odrůdy, zdá se), 8 megapixelový fotoaparát, HDMI ven a 1500 mAh baterii, stejně jako to, co se zdají být na první měřítka telefonu a dual-core procesor OMAP 4430, který je zřejmě mírně brzdí jen 512MB RAM. V jiných Droid 3 novinky, Droid Život bere na vědomí, že zařízení se objevil v kompatibilitě výpisy je Gameloft pro Android hry, a říká, že jeho jednání, že Verizon je nyní zaměření 7.července startu. To je samozřejmě ještě zdaleka potvrzena, ale zdá se, s jistotou můžeme vsadit, že zpráva nemůže být příliš hodně dál pryč hned. Hit zdroj níže uvedený odkaz pro xda.cn 's kompletní náhled.

Motorola Droid / Milestone 3 dostane náhledu, Verizon zpráva konečně blíží? původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda.cn | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat