pondělí 13. června 2011

Bill Gates 'děti' nejsou zbaveni, 'mají Zunes

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/bill-gates-kids-arent-deprived-they-have-zunes/:
Bill Gates nedává příliš mnoho rozhovorů, ale Daily Mail 's Caroline Graham, zda se podařilo získat mnoho z něj během své nedávné sitdown. Gates utrácel hodně času diskutovat o jeho celosvětové zdravotní nadace, která podle něj má stát "na plný úvazek pracovat pro zbytek mého života." A zatímco on uznal, že on je stále ještě podílí se společností Microsoft na " Part-time "základ, on potvrdil, že on má žádnou touhu se vrátit na trůn. Znamená to, že je konečně připravena zvednout jeho domácnosti je notoricky známý Apple embargo a aby jeho děti na vlastní iPod? Ne tak úplně:

"Oni mají odpovídající Windows. Mají hudební přehrávač Zune, který je skvělý Windows přenosného přehrávače. Nejsou deprivovaných dětí."

Slyšet, že? Bill děti nejsou v nouzi! Ve skutečnosti, dokonce vydělat příspěvků a "dělat domácí práce," stejně jako vaše děti. Jistě, jejich vyskočí může mít miliardy dolarů načerno pod jeho matraci, ale on říká, že jeho potomstvo obdrží pouze "nepatrný část" toho štěstí. Cue housle.

Bill Gates 'děti' nejsou zbaveni, 'mají Zunes původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 08:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Daily Mail | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat