pondělí 13. června 2011

Sonic.net začíná soud 1Gbps fibre-to-the-home internet v Kalifornii, žádá jen 70 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sonic-net-starts-trial-of-1gbps-fiber-to-the-home-internet-in-ca/:
Budeš odpuštěno není důvěrně obeznámen s Californian ISP Sonic.net, když jsme pocit, budete také chtít působila o něco blíž ke svému bydlišti v době, kdy jste dočetli tuto. Vidíte, Sonic vždy fušoval do podnikání high-speed, minimum-cena připojení k internetu, a teď to jde po krku s nového vlákna-k-the-home služba, která stojí jen 69,95 dolarů měsíčně, dosahuje rychlosti až na 1Gbps , a svazky ve dvě telefonní linky a neomezené volání na dlouhé vzdálenosti. Jen pro reference, Comcast "Extreme" 105Mbps 105 $ za pop-li užíván náklady na připojení v rámci balíčku, zatímco Sonic rozpočet menu bude čisté vám linka 100 Mbps za $ 39.95 (plus telefonní linka s neomezeným volání). Je pochopitelné, že Sonic je velký plán začíná malá, se soud v Sebastopol rozloze 700 domácností, ale za předpokladu, že společnost nepřekročí poprsí tím, že se lidé tolik za tak málo, expanze do větších měst bude následovat, se San Francisco a Santa Rosa být hlavními kandidáty. A právě v případě, že jste výslechu Sonic pověření, Google si vybral ISP řídit své gigabitovou optickou síť na Stanfordské univerzitě, a kdo ví, ultrarychlý širokopásmové lepší než Google?

Sonic.net začíná soud 1Gbps fibre-to-the-home internet v Kalifornii, žádá jen 70 dolarů původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 02:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ars Technica , Tiskové demokrat | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat