pondělí 13. června 2011

Inhabitat Týdne v zelené: solární vlak tunely, plnitelný baterie goop, a jako první na světě 3D-tištěný bikini

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/inhabitats-week-in-green-solar-train-tunnels-refillable-batte/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.


Tento týden zelená doprava doleva fosilních paliv v prachu jako Inhabitat hlásil, že záznam-rozbíjející elektrické VW Bug raketově 0 - 60 v 1,6 sekundy a tým Steam představila kosmického věku vozidlo , které je závodění na titul "nejrychlejší parní vůz na světě . " Také si všiml jako první na světě zemní plyn-poháněl supersport , zatímco tým studentů Cambridge představila elegantní sluneční závodník , který se pokusí cestovat 1800 míle v rámci Světové sluneční Challenge. Ropných paliv také ztratil více lesk jako GM CEO volal po 1 dolar zvýšení daní plynu v USA, zatímco MIT odhalil nový typ kapaliny baterie , která by mohla natankovat elektrická vozidla v mžiku.

Jako letní slunce udeří do jeho krok průkopnický sluneční energie jsou projekty osvětlení se vlevo a vpravo - tento týden Google představila nový sluneční patent , které by mohly solární energie levnější než uhlí, zatímco QSolar vyjel pole duha-barevný panely Kristal , které lze nahradit okna a stěny. Fotovoltaické moduly gadgets také měli své chvíle na slunci jako Pixel Qi zdvihne opona na levné, efektivní sluneční-poháněl tablet a vlny a sluneční-poháněl námořní robot obdržel 22.000.000 dolarů na financování.

Když už mluvíme o solární energie, tento týden jsme tleskali otevření dva-míle-dlouho fotovoltaické vlak tunelem , který bude dodávat energii do Paříž-Amsterdam vysokorychlostní železniční linka. Také jsme byli ohromeni tím, zaměstnanost 'vize Steva pro nový Apple loď-formoval čistou energii kampusu , a naše skvělých nápadů světelný design Soutěž je opravdu ohřívá, tak se určitě hlasovat pro svůj oblíbený zelená žárovka před Soutěž končí příští týden. Nakonec jsme sdíleli 6 velký zelený Den otců dárky pro tech-důvtipný tatínků, a jak v létě dostane měla začít jsme přinesli exkluzivní fotky z nově otevřeného oddílu 2 High Line New park York , krásné pozastavena plavec oáza v Dánsku, a jako první na světě 3D-tištěný bikiny .

Žádné komentáře:

Okomentovat