pondělí 13. června 2011

HP rolích se koberec YouTube pro břidlici TouchPad, ceny příslušenství (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-rolls-out-the-youtube-carpet-for-touchpad-slate-prices-acces/:
Teď, když HP TouchPad se potvrdilo 1.července datum vydání , společnost to bude dělat jeho darnedest, aby se ujistili, že jste nadšeni pro břidlice, a společnosti rozjezdu poměrně dobře, pokud se zeptáte nás - místo toho, abychom se snažili najít nové hymna , to je prostě to, co předváděla dual-core tablet vlastně dělá. Devíti videa z YouTube po přestávce nemusí být nejvíce vzrušujících věcí, které budete sledovat celý den, ale určitě předvést multitasking kouzlo karty-založené HP operační systém. Pokud to není zdaleka nestačí TouchPad informace, i když Geekazine také nahrával 37-minutové rozhovor s manažerem produktu HP Tim Pettitt, kde se ukazuje, že konečné TouchPad nebude mít tradiční gesto oblasti, ale to pozná tradiční výpad se na otevírání a zavírání aplikací. Mimochodem, jeho příslušenství, které TouchPad všechny nyní cena: budete kapka $ 30 za nabíječku, $ 50 pro úřední skládací případě, $ 70 za klávesnice Bluetooth , a $ 80 pro nové přístaviště Touchstone. Drahý.

Pokračovat ve čtení HP uvede na koberec YouTube pro břidlici TouchPad, ceny příslušenství (video)

HP rolích se koberec YouTube pro břidlici TouchPad, ceny příslušenství (video) původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 02:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink EverythingPre , PreCentral (1) , (2) | zdroje hpcomputers (YouTube) , Geekazine , HP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat