pondělí 13. června 2011

Droid Poplatek aktualizace přináší osobní hotspot zpět v čase, přidává vylepšení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/droid-charge-update-brings-personal-hotspot-back-in-time-adds-i/:
Chlapče, to určitě byla zábavná jízda pro Samsung Droid poplatek fanoušky. Od začátku tohoto měsíce, řekl LTE telefonu byl sužován dosti hloupá chyba: její mobilní hotspot funkce funguje pouze pokud nastavíte datum na nějaký čas v květnu. Naštěstí, Verizon nyní vydala aktualizaci, která vám přinese přístroj zpět v čase, pro některé hádka-drzý hotspot akci, takže TARDIS tvůj může být uložena do teď. Také přidal v balení je celá ukrývat vylepšení sem a tam, včetně zvýšila životnost baterie v průběhu hlasových hovorů, lepší prohlížeč výkon, nové e-mailové strukturu složek, lepší funkčnost GPS, a mnoho dalších dobrot. Jako obvykle, lze očekávat majitelé držet oko ven pro oznámení aktualizaci OTA, ale klidně na chlad v květnu v případě že jste se těší dovolenou.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Droid Poplatek aktualizace přináší osobní hotspot zpět v čase, přidává vylepšení původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 23:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat