pondělí 13. června 2011

YouTube nenápadně přidává HD náhled snímků, přehrávání logoless možnost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:
Není to zdaleka tak monumentální jako den, kdy YouTube vlastně začal podporovat high-definition videa , ale to bude určitě dělat ti, kteří pravidelně vkládat obsah ve vysokém rozlišení o něco šťastnější. Mluvíme o dva nové přírůstky vztáhl YT tým: HD náhledu obrázků a přehrávání logoless možnost. Žádné nové video nahrané na místě v rozlišení 480p nebo vyšší hodnotu bude mít náhled HD obraz tam, kde je vložený přehrávač, a my jsme řekli, že předcházející HD videa bude aktualizován "v příštích několika týdnů." Pohybující se podél pravé, že tíživý YouTube vodoznak (vidět nahoře) bude už byste si měli vybrat na nix, ale není to tak jednoduché, jak jen zaškrtnutím políčka, budete muset přidat 1 end "na dne"? modestbranding = video URL, aby to zmizí. Takže, slavnostní nápoje v poledne?

YouTube nenápadně přidává HD náhled snímků, přehrávání logoless možnost původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tazatel | zdroje YouTube Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat