pondělí 13. června 2011

Sky Přejít konsoliduje živé televizní vysílání na PC UK a IOS zařízení příští měsíc

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sky-go-consolidates-live-tv-streaming-on-uk-pcs-and-ios-devices/:
Více než ve Velké Británii, Sky TV je zefektivnění své úsilí, aby sloužil až televizní kanály od televize tím, že vypustí novou službu Sky Přejít 6.července. Spojuje v sobě a nahrazuje stávající online Sky Player a Sky TV mobilní služby do jednoho nabídkami, které by to zdarma pro předplatitele, a v srpnu otevřou pro ty, kteří nemají televizi Sky službu mezi £ 15 - 40 liber za měsíc. Nový balíček rovněž znamená, že změny pro Sky Player na Xbox 360 (který má své vlastní změny v obchodě) a Fetch TV, která bude nyní být jen "nebe" a už nebude počítat jako jeden ze dvou dovolil Sky Přejít zařízení aktivací. Podívejte se na níže uvedený odkaz pro celý seznam kanálů, který obsahuje všechny kanály Sky Sports, MTV, ESPN Disney a dokonce bez nutnosti WatchESPN app máme v USA. Existuje několik nevýhod však, jak to klesá podpora pro Windows Media Center a doposud jediný iOS zařízení (běžící verze 4.0 nebo vyšší - není první gen iPod dotkne povolen) jsou na schváleném seznamu, ale oficiální FAQ zmiňuje Android verzi na tak v tomto roce.

Pokračovat ve čtení Sky Přejít konsoliduje živé televizní vysílání na PC UK a IOS zařízení příští měsíc

Sky Přejít konsoliduje živé televizní vysílání na PC UK a IOS zařízení příští měsíc původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 06:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nebe | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat