pondělí 13. června 2011

Sony, Panasonic, jiní k zahájení cross-platformní e-book službu, později v tomto roce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Nedívej se teď, ale tam je nějaký hlavní synergie se děje v Japonsku e-knihy na trh nyní, Sony , Panasonic , Rakuten a Kinokuniya všechny spojily své síly na novou digitální quest. Dnes, kvarteto společnosti oznámily, že pracujete v systému, který by umožnil uživatelům ke koupi a čtení obsahu na jejich e-čtenáři , vstřikování e-kosmu s velkou dávkou volné lásky a dobré vibrace. Podle nové služby, zákazníci by mohli řídit jejich stahování a prohlížení bestsellerů v rámci centralizované on-line trhu, bez ohledu na zařízení, které jdou do postele s každou noc. Protože v rámci tohoto nového vesmíru, by tam být žádné "moje", "vy" nebo "oni" - to vše bude jeden a jeden se bude všem. Náčelníci se již rozhodl, powows s hrstkou digitální vydavatelů, ačkoli oni očekávají, že více přátel u táboráku v době, kdy projekt spustí v průběhu tohoto roku.

Sony, Panasonic, jiní k zahájení cross-platformní e-book službu, později v tomto roce původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 13:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget Japonsko | zdroje Nikkei | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat