pondělí 13. června 2011

HP údajně v rozhovorech s hlavními popisky přes tzv. cloud-based služeb

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-reportedly-in-talks-with-major-labels-over-cloud-based-servic/:
Už jsme viděli nějaké zvěsti o tzv. cloud-synchronizaci hudební obchod pro HP TouchPad, nemluvě hovořit o " Hudba Synergy ", a to teď vypadá, že by mohlo být trochu pohybu na tomto poli. Podle Billboard.biz, HP jednání s hlavními gramofonovými společnostmi o tzv. cloud-based služeb nějakého druhu jsou nyní "zahřátí", ačkoli to zřejmě neznamená, že skutečné spuštění je na spadnutí. Jedním z hlavních štítek exec řekl Billboard, že služba by mohla být "něco jako Qriocity pro různá média, která mohou být dodány na jakémkoli zařízení HP," ale dodal, že "nevíme, jak vážné jsou," který není přesně povzbuzující věc slyšet. Tato nejistota byla po něm opakují další nejmenované zdroje, které byly údajně jisti, jak rychle HP mohl vypustit takovou službu (minimálně šest měsíců pryč, podle některých), zatímco jeden další řekl, že HP je ještě "snaží zúžit, co jejich služby bude vypadat. "

HP údajně v rozhovorech s hlavními popisky přes tzv. cloud-based služeb původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Billboard.biz | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat