pondělí 13. června 2011

Výzkumníci štít implantáty před hackery s bezdrátovým kouzlo ochrany

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Kardiostimulátoru štít Všechno, co může být počítačový pirát - to je důležitý detail pro živobytí v mysli, jak jsme začít šprtat bezdrátových přijímačů do našich těl připojuje k lékařské implantáty . Výzkumníci pracovali na způsobech, jak chránit zařízení, jako jsou kardiostimulátory z ne'er-do-jamek, kteří chtějí způsobit, a to nejen e-ublížení, ale zranění nebo dokonce smrt. Nový systém vyvinutý společně s MPO a UMass je mnohem sofistikovanější, že dřívější řešení , může být použit se stávajícími implantáty, a je nosí mimo tělo dovolit tomu být odstraněn v případě nouze. Štít, jak se jmenuje, se chová jako druh zdravotnického firewall, ochrana před neoprávněným přístupem implantáty - Lékaři posílat zašifrované pokyny, které to jsou dekódovány a jak je předávat zařízení, zatímco to blokuje nějaké signály, které nepoužívají tajný klíč. Vše, co zbývá udělat, je zjistit, jaký typ člověka by si s někým na defibrilátor .

Výzkumníci štít implantáty před hackery s bezdrátovým kouzlo ochrany původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 16:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIT | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat